LÖSNINGAR
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till att effektivisera din kommunikation, oavsett om det gäller via telefon eller hur vi kan
hjälpa Er att synas med hjälp av digitala LED storbildsskärmar eller mindre digital signage lösningar
MITEL TELEFONSYSTEM
ABSEN LED STORBILDSSKÄRMAR
DIGITAL SIGNAGE
MÖTESRUM
TELEFONSYSTEM
STORBILDSSKÄRM
DIGITAL SIGNAGE
MÖTESRUM
Dagens företag är väl införstådda med att information och flexibilitet är avgörande för framgång och konkur­renskraft. Detta blir särskilt tydligt när det gäller kom­munikation – en allt viktigare faktor i alla affärsprocesser.
Kommunikationslösningen du väljer idag måste kunna utföra mer komplexa uppgifter i framtiden och kunna växa med ditt företag och hålla jämna steg med framtida förändringar.
Modern företagskommunikation kräver en mängd verktyg, såsom fasta och mobila telefoner, e-post, meddelandetjänster, närvaroinformation och audio-, webb- och videokonferenssamtal.
Sammanför dessa verktyg i ett integrerat system som underlättar sömlös kommunikation var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst
Dial-iT erbjuder våra kunder kostynadseffektiva telefonsystem för små och medelstpra företag, oavsett om du väljer en lokal plattform eller moln-baserad lösning

Vi på Dial-iT har mångårig erfarenhet från installationer av LED storbildsskärmar, allt från små enkla till stora konstruktioner.
Vi kan ge förslag på lösningar, offerera, installera, designa och hjälpa till med konstruktionen för både utomhus och inomhusskärmar, i alla storlekar och med en pixeltäthet från 1.9mm till 25mm. Allt beroende på budget, tittavstånd och vilket budskap som ska visas.
Det som är viktigt för oss när vi har valt våra leverantörer är:

  • Stabil och trygg leverantör
  • Kontor i Europa som ger korta supporttider och snabb reservdelsleverans
  • Högsta möjliga kvalitet på LED dioder och teknik, vi söker inte den billigaste leverantören
Med Digital Signage, lösningar för att visa media på videoskärmar, får ni möjlighet att skräddarsy Er annonsering enkelt, kostnadseffektivt och snabbt.
Vi erbjuder marknandes kanske mest säljande produkt för att kunna erbjuda digital skyltning för en överkomlig investering. BrightSign, en mediaspelare avsedd att spela upp bilder, video och animeringar, 24/7, byggd endast för detta ändamål, ingen krånglande Windows PC.
Är ni ute efter en enkel, webbaserad, flexibel och skalbar lösning är SmartSign och deras molntjänst ett mycket bra alternativ.
Kombinera några av världens bästa skärmar med världens bästa mjukvara för digital signage… och skaka om ordentligt! Resultatet blir en extremt flexibel lösning som sätter en ny standard när det gäller vad en out-of-the-box digital signage-lösning kan åstadkomma.
Läs mer om hur Samsung och SmartSign fungerar
Får vi hänga upp en tavla hos Er, så får du en av våra kundanpassade lösningar för mötesrum.
De mindre mötesrummen har fått större utrymme på sista tiden. Arbetsmöten, kundmöten, rådgivning och distansmöten kan göras på en liten och praktisk yta.
Har du ett litet mötesrum eller ett större konferensrum så har vi både fasta och mobila lösningar som gör din presentation enklare, effektivare och modern.
Här finner du installationsfria kundanpassade moduler som enkelt hängs upp på väggen, endast ett strömuttag är vad som krävs, eller varför inte välja en modell med hjulförsedda stativ så ni kan hålla presentationen var ni vill?